Tarpian Suunnan Oravapolkukoululla Tossunpesijäiset

Tarpian Suunnan oravakoululaiset päättäjäistunnelmissa.

Tarpian Suunnan oravakoululaiset päättäjäistunnelmissa.

Tarpian Suunnan oravapolkukoululaiset päättivät suunnistuskauden mitalisateessa Tossunpesijäisissä. Oravapolkukoulupasseihin oli kauden aikana kertynyt harjoituksista melkoinen määrä osallistumistarroja.

Lasten oravapolulla johtavana teemana on kannustaminen ja innostaminen. Teeman mukaisesti ensimmäisenä jaettiin Oravapolkukoulun osallistumismitalit ja diplomit kaikille oraville. Seura tarjoaa myös kilpailuista kiinnostuneille kisakipinää sisäisillä, ei niin vakavilla kisoilla. Tilaisuudessa jaettiin kisailijoille Säijässä 12.9. käytyjen lasten seuranmestaruuskisojen mitalit.

Kauden aikana paljon kisailevat aktiivit olivat hyvin esillä. Tilaisuudessa oli nähtävillä muun muassa voittoisan Hämeen alueottelupytty. Nuorten Varsinais-Suomi-Satakunta-Häme-alueottelussa Hämeen voittajajoukkuetta tarpiansuuntalaisista edustivat Tessa Salmia, AnttiJussi Oksa ja Tuuli Salmia.

Ennen päivän liikuntaosuutta eli suunnistusta ja frisbeegolfia arvottiin Hämeen Liikunta ja Urheilun lahjoittamat Finx-maskotit.

Oravat ja ohjaajat pesevät nyt tossunsa, pitävät muutaman päivän taukoa ja sitten taas jatketaan ympärivuotista toimintaa monipuolisesti niin sisällä kuin ulkona.

 

 Tarmo Kokko

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?