Katti Halitus ja Taito Talkkari esiintyvät Olkkarilla

Pakko riehuu -musikaalissa seikkailevat Katti Halitus (Minna Kangas) ja Taito Talkkari  (Harri Salminen). Kuva. Mikko Peltoniemi.

Pakko riehuu -musikaalissa seikkailevat Katti Halitus (Minna Kangas) ja Taito Talkkari (Harri Salminen). Kuva. Mikko Peltoniemi.

Lasten pienoismusikaali Pakko riehuu vierailee Kylmäkosken Olkkarilla lauantaina 7.12. Esityksessä Katti Halituksen seikkailujen aiheena on erilaisuuden hyväksyminen. Katti Halitusta ja kujakolli Gunnaria esittää Minna Kangas ja Taito Talkkaria Harri Salminen. Pienoismusikaalin on ohjannut Kimmo Virtanen.

Tilaisuuden järjestää Koko Kylän Olkkari -hanke ja MLL Kylmäkoski. Kello 16 alkava tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Olkkarilla jouluista ohjelmaa

Kylmäkosken Olkkarilla järjestetään joulukuussa useita kaikille avoimia jouluisia tapahtumia.

Jouluaskartelupaja kokoontuu Olkkarilla keskiviikkona 4.12. kello 16–20. Askartelemaan ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin. Joulun toivelauluja lauletaan maanantaina 9.12. kello 18. Perinteisiä joululeivonnaisia ja -makeisia valmistetaan tiistaina 10.12. kello 17–20. Lapset voivat osallistua leivontaan aikuisen kanssa.

Tapahtumia ovat järjestämässä Olkkari–hanke yhteistyössä muun muassa MLL:n, 4H:n, Kylmäkosken kappeliseurakunnan ja Akaan maatalousnaisten kanssa.

Lisäksi perheliikkari, nuokkari ja perhekahvila pyörivät Olkkarilla joulutaukoon saakka.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?