Maalaislääkäri Kiminkinen Akaaseen tammikuussa

Akaan Seudun Diabetesyhdistyksen syyskokouksessa viestitettiin monista myönteisistä kehityssuunnista. Toiminta on vireytynyt ja jäsenmäärä kiitettävästi kasvanut. Yhteistyö terveystoimen ja Toijalan Seudun Sydänyhdistyksen kanssa kirjattiin myönteisiksi asioiksi.

Ensi vuonna yhdistys aikoo keskittyä vertaistukitoiminnan kehittämiseen, jäsenmäärän hallittuun kasvuun, toimintatapojen uudistamiseen jäsenistöä enemmän osallistamalla sekä omaehtoisen liikuntaharrastuksen edistämiseen. Tilaisuuksia järjestetään Akaan kolmessa taajamassa sekä Urjalassa.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Timo Rajala. Uusia hallituksen jäseniä ovat Arja Huhtinen ja Reija Suominen. Uudelleenvalituiksi tulivat Hannu Alanko, Erkki Haussalo, Pekka Jyrämö, Rauno Mäkinen, Reijo Mäkinen ja Lea Salli.

Yhdistyksen kokous sai kuulla, että maalaislääkäri Tapani Kiminkinen on onnistuttu värväämään Akaaseen terveysasioista puhumaan. TV:stäkin tuttu sanavalmis ja juureva maalaislääkäri esitelmöi 21.1.2014 illalla Toijalan Monitoimihallilla. Tilaisuus on kaikille avoin.

– Tarkoituksena on osallistaa yhdistyksen jäseniä toimintaan aikaisempaa enemmän. On varmasti kaikkien etu, että toimintojen järjestämiseen osallistuu laajempikin porukka kuin vain hallituksen jäsenet. Jokaiselle löytyy mielekästä puuhaa, puheenjohtaja Rajala perustelee.