Akaan ori paransi rutkasti

Harri Koivusen valmentama Bakels Birdland on toijalalaisen kasvattajansa Birdland Teamin tämän kauden tulokkaita. Oripoika ravasi keskiviikkona Vermossa kakkoseksi ennätysajallaan.

Harri Koivusen valmentama Bakels Birdland on toijalalaisen kasvattajansa Birdland Teamin tämän kauden tulokkaita. Oripoika ravasi keskiviikkona Vermossa kakkoseksi ennätysajallaan.

Akaalaisen Tallipaakarin omistamalle kolmevuotiaalle lämminveriravurille Bakels Birdlandille näyttää maistuvan meno. Vermossa keskiviikkkona oli sumuista mutta muuten kesäkeli, ja Harri Koivusen valmentama ja ajama kolmevuotias pusersi ennätyksensä 26,9a ja sijoittui Amado Mion (16,9a) jälkeen toiseksi. Bakels Birdlandin ennätys paransi kertapyyhkäisyllä 1,1 sekunnin kymmenystä.

Orin on kasvattanut toijalalainen Bidland Team Oy. Yhtiö on tämän vuoden kasvattajatilastossa 10. sijalla. Toijalassa kasvatetut hevoset ovat tällä kaudella juosseet kilpaa 212 kertaa, ottaneet 21 voittoa ja 45 muuta totosijaa ja hankkineet omistajille palkintoina rahaa reilut 65 000 euroa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?