Iida Repo Akaan nuorkauppakamarin puheenjohtajaksi

Tulevan puheenjohtajan Iida Revon mukaan Akaan nuorkauppakamari jatkaa Asuminen Akaassa -tapahtuman järjestämistä myös ensi vuonna.

Tulevan puheenjohtajan Iida Revon mukaan Akaan nuorkauppakamari jatkaa Asuminen Akaassa -tapahtuman järjestämistä myös ensi vuonna. Kuva: Johanna Mäkinen

Akaan nuorkauppakamarin puheenjohtajaksi vuodelle 2014 on valittu Iida Repo. Asuminen Akaassa -tapahtuman vetäjänä toiminut ja Big Brother -tv-ohjelmastakin tutuksi tullut Repo kertoo, että nuorkauppakamari tekee edelleen työtä Akaan talousalueen kehittämiseksi ja elävöittämiseksi eri saroilla.

– Jatkamme Asuminen Akaassa -tapahtuman toteutusta, joka yhdessä Joulupuu-projektin ja yrittäjyyskurssin kanssa näkyy Akaassa eniten. Nämä tapahtumat ovat hyviä mahdollisuuksia vaikuttaa yhdessä. Akaan nuorkauppakamari toimii kehittäjänä ja operoivana tahona myös vastaavanlaisiin uusiin ideoihin tulevaisuudessa, joten niiden osalta kannattaa lähestyä.

Repo kuvailee nuorkauppakamaria harrastustoiminnaksi, jossa monien eri alojen ammattilaiset kokoontuvat tekemään yhteiskunnallisesti hyödyllisiä projekteja ja kehittämään itseään johtajina, tekijöinä ja yhteiskunnan jäseninä. Hyvänä vastapainona toimivat esimerkiksi tanssikurssit tai väittelykoulutukset.

Toiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti riippumatonta ja voittoa tavoittelematonta. Jäseneksi pääsee hakemalla, ja ainoa selkeä pääsykriteeri on alle 40 vuoden ikä.

– Meillä on käytäntönä myös koejäsenvuosi, jonka aikana hakijakin saa paremman kuvan, mistä on kyse, ennen kun jäsenyydestä päätetään puolin tai toisin. Meillä kyllä otetaan kaikki kiinnostuneet avosylin vastaan, Iida Repo toteaa.

Puheenjohtaja Revon lisäksi vuoden 2014 hallitukseen valittiin Lari Löflund, Jouni Parikka, Tuomo Smått, Heikki Viitanen, Samuli Sujamo, Päivi Tiura-Paavola, Joonas Wigren, Markus Ahlberg ja Tomi Kauranen.

Akaan Nuorkauppakamarin hallitus 2014. Vasemmalta Päivi Tiura-Paavola, Markus Ahlberg, Samuli Sujamo, Heikki Viitanen, Joonas Wigren, Tomi Kauranen, Lari Löflund, Iida Repo, Jouni Parikka.

Akaan Nuorkauppakamarin hallitus 2014. Vasemmalta Päivi Tiura-Paavola, Markus Ahlberg, Samuli Sujamo, Heikki Viitanen, Joonas Wigren, Tomi Kauranen, Lari Löflund, Iida Repo, Jouni Parikka.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?