Akaa-Volley hävisi kärkikamppailun Mikkelissä

Akaa-Volleyn lentopallomiehistö matkasi Sunnuntaina 20.10. sarjajohtaja Mikkelin Passarien vieraaksi. Kotiin tuomisena ei juuri kerrottavaa ollut: Mikkeli vei ottelun puhtaasti 3–0 (25–19, 25–21, 25–22) ja johtaa 1-sarjaa ilman tappioita selvästi ennen toiseksi sarjassa noussutta TKT:tä ja kolmantena olevaa Akaa-Volleytä.

Akaa-Volleyn parhaana pelaajana palkittiin libero Lassi Lahti. Hän nostikin aloituksia kentän parhailla prosenteilla. Valitettavasti Akaan hyökkäystehot jäivät vaisuiksi. Ainoastaan keskimies Adjete Agnithey oli tutun tehokas ja hyökkäsi noin 75 prosentin tehoilla. Myös Akaa-Volleyn torjunta oli tehottomampi kuin aikoihin. Saaliina oli vain kolme tappotorjuntaa koko ottelussa.

– Olimme vaisuja. Mikkeli oli kyllä tasaisen vahva ja piti ottelun hallussaan koko aika. Meidän ilon aiheemme olivat vahvassa vastaanotossa ja nuoren kaartin esiin marssin jatkumisena. 16-vuotias Jere Aalto oli syöttöruudussa seitsemän aloitussyötön verran, ja pahoihin syöttöihin napsahti yksi ässäkin, analysoi valmentaja Risto Lahti joukkueen otteita.

Akaa-Volleyn pelit jatkuvat lauantaina 26.10. Viialan palloiluhallissa. Kello 13 alkavaan otteluun saapuu vastustajaksi sarjataulukossa kaksi pistettä Akaata jäljessä oleva Enonkosken Pyrintö. Kolmen pisteen voittoja pitäisi saada, jotta suora ylemmän jatkosarjan paikka varmistuisi Akaa-Volleylle. Ylempään jatkosarjaan jatkaa runkosarjan kolme parasta joukkuetta.