Viialan Peli-Veikoille tappio nousukarsintapelissä

Nimekäs Tampereen Ilveksen kakkosjoukkue oli aivan liian osaava Viialan Peli-Veikoille ottelussa jalkapallon nelosdivisioonaan noususta. Ilves vei karsintapelin puhtaasti 5–0 (1–0).

Karsintapeli pelattiin 4.10. Tampereen Kaukajärvellä. Ottelun avausjaksolla Peli-Veikoilla oli omat mahdollisuutensa jopa pariinikin osumaan. Taidolla ja vähän tuurillakin Ilves niistä kuitenkin selvisi. Puhti ei aivan loppuun asti akaalaisilla kuitenkaan riittänyt. Entisten liigapelaajien kuten Toni Kuivaston ja Jari Niemen johdolla ottelu eteni reiluihin maalilukemiin.

Näin Peli-Veikkojen valmentaja Kari Ojala kommentoi mennyttä kautta.

– Kyllähän kauteen voi olla täysin tyytyväinen. Kun peli sujui, näytimme olevamme selvästi lohkon toiseksi parhaita. Viimeiset neljä peliä olivat hiukan alle osaamisemme. Näillä resursseilla tämä viitosdivisioona on meille oikea sarjataso.

Nelosdivisioonaan nousseet Tampere United-Kannattajat, FC Melody sekä Ilves 2 ovat Ojalan mielestä vähintään nelosdivisioonan keskikastin tasoa. Omista kuvioistaan mahdollisena Peli-Veikkojen valmentajana ensi kaudellakin Ojala ei ole vielä päättänyt mitään.