Toijalan Eläkkeensaajat onki palkinnoille SM-kisoissa

 

Aulis Eskeli Toijalassa

Aulis Eskeli Toijalasta Lappeenrannan kisoissa. Kuva: Olli Saarela.

Toijalan Eläkkeensaajat osallistui kahdeksan henkilön voimin Eläkkeensaajien Keskusliiton rannaltaonginnan Suomen mestaruuskisoihin  Lappeenrannassa Saimaan kanavalla. Kisa käytiin ongella syöttinä mato tai toukka. 

Toijalan Eläkkeensaajista palkinnoille onkivat Aulis Eskeli sarjassa yli 70-vuotiaat ja Arvi Virtanen sarjassa alle 70-vuotiaat. Virtaselle kalaonni toi lähes 800-grammaisen hauen, mikä ratkaisi tuloksissa.

Yli 70-vuotiaiden naisten sarjassa Toijalan joukkue oli kolmas. Joukkueeseen kuuluivat Mirka Alen, Irja Toivonen ja Ritva Kaivoluoto. Myös joukkueen ulkopuolella kisaan osallistunut MarjaLiisa Vilkki sijoittui hyvin.

Joukkueelle kilpailupäivä oli pitkä, sillä kalamiehet ja -naiset starttasivat Toijalasta koti Lappeenrantaa aamukolmelta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?