Jussi Ylönen Akaan Tennismestariksi

Anne Mäkinen ja Jutta-Leea Ylönen naisten finaalin jälkitunnelmissa.

Anne Mäkinen ja Jutta-Leea Ylönen naisten finaalin jälkitunnelmissa.

Akaan tennismestaruuksista miteltiin elokuun viimeisenä viikonloppuna kesäisessä tennissäässä. Otteluita pelattiin neljässä eri sarjassa kaikkiaan 17. Kilpailujen näyttämönä toimi hyväkuntoinen Ellilän kievarin massakenttä, joka kesti kilpailujen rasituksen loistavasti.

Miesten avoimessa sarjassa voittajaksi puhtaalla pelillä selviytyi Toijalan Tenniksen ykköstykki Jussi Ylönen. Varmalla pelillä hopeaa mukaansa otti viialalainen Pekka Kärkkäinen. Jari Rantanen jätettiin sarjassa pronssille.

Naistensarjan finaalissa TT:n Anne Mäkinen taisteli itsensä voittoon Lempääläläisestä Jutta-Leea Ylösestä. Jutta-Leea hallitsi ensimmäistä erää, mutta Anne käänsi ensimmäisen erän ja lopulta koko ottelun voitokseen.

Miesten harrastesarjassa pelattiin hyviä otteluita. TT:n Rauno Mäkinen pelasi kolmikosta varminta peliä vieden sarjan nimiinsä. Hopealle sarjassa sijoittui TT:n Hannu Pusa ja pronssille Toijalan pallotaituri Jukka Koskinen. Harrastesarjaan toivotaan mukaan tulevina vuosina kaikki, jotka ovat tennismailaa kesän aikana kädessä pitäneet, tai edes harkinneet pitävänsä. Osallistumisen kynnys tähän sarjaan ei saa olla suuri.

Miesten nelinpelin tiukassa finaalissa voiton veivät TT:n nelurikaksikko Ylönen/Rantanen. Hyvällä aktiivisella pelillä hopeaan oli tyytyminen Schaumanin kaksikon Kärkkäinen/Heinonen.

Alle 20-vuotiaiden poikien sarjassa nähtiin hyvää taistelua pisteistä. Lentopalloa päälajinaan pelaavat pojat todistivat kyvykkyytensä lyödä palloa myös mailalla. Finaalissa Rami Rekomaa taisteli voiton Tebarek Peltosesta. Rami käänsi tiukan finaalin voitokseen painavalla ja varmalla takakenttäpelillään. Akaanmestaruuspronssi luovutettiin Aarne Ikäheimolle.

Ottelutulokset:

Ylönen/Rantanen-Kärkkäinen/Heinonen 6-3 6-3, Ylönen-Rantanen 6-4 5-7 7-6, Pusa-Mäkinen 6-3 3-6 6-7, Rantanen-Kärkkäinen 4-6 5-7, Koskinen-Pusa 1-6 6-2 6-7, Mäkinen-Ylönen 7-5 6-2, Ylönen-Kärkkäinen 6-2 6-1, Mäkinen-Koskinen 6-4 6-3, Rekomaa-Ikäheimo 7-5 4-6 6-7, Laukkanen-Peltonen 2-6 5-7, Rekomaa-Peltonen 6-4 6-2, Laukkanen-Ikäheimo 2-6 6-7 6-7, Peltonen-Ikäheimo 6-3 6-4, Rekomaa-Laukkanen 6-2 6-3, Rekomaa-Peltonen 6-2 6-3

Toijalan Tenniksen Juniorivalmennus Talvikaudella

Toijalan Tennis järjestää tennisvalmennusta talvikaudella. Valmentajana on Juhani Marjamaa. Valmennustunnit pidetään maanantai-iltaisin Lastumäen koululla. Kaikkia pyydetään varmistamaan osallistumisensa Esa Mervelälle numeroon 040 820 7060. Myös uusia harrastajia otetaan mukaan.

Jari Rantanen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?