Toijalan Pallon ryhtiliike toi kotivoiton

Toijalan Pallo-49 otti odotetun voiton kauden viimeisessä kotipelissään jalkapallon neljännessä divisioonassa. Joukkue sai viime sunnuntain ottelussa Toijalan keskusurheilukentällä vastaansa FC Teivon. Peli ratkesi toisella jaksolla 4–2 (2–2) -kotivoittoon.

Voittoahan siitä Toijalan Pallolle olikin syytä odottaa, sillä tamperelaisilla oli ennen tätä ottelua vain neljä pistettä otettuna. Alkuun Teivo pysyi hyvinkin vauhdissa mukana, johtaen peliä jo 0–2. Kun 14 minuuttia oli pelattu, Oso Syväoja sijoitti läheltä alanurkkaan. Teemu Kivinen lisäsi etumatkaa tarkalla alanurkkavedolla, kun pelikellossa minuutteja oli 28. Avausjakson seuraavista maaleista vastasikin lohkon ykköstykki. Vesa Pajulan osumat 37:nnella ja 39:nnelä minuutilla muovasivat taukonumeroiksi 2–2. Toijalan Pallo ei aivan täydellä asenteella ollut jaksolla mukana. Hiukan pakkopullan makua oli havaittavissa.

Sen verran ammattiylpeyttä kuitenkin löytyi, että toinen pelijakso meni tyydyttävän puolelle. Apua tuli myös tamperelaisilta, sillä muutama hyväkin tekopaikka tuhraantui täysin osaamattomuuteen. Lisäksi FC Teivon maalivahti Jukka Saloranta esitti todella laadukkaita torjuntoja. Pajulan hattutemppu valmistui 65. minuutin pelin jälkeen.

Kun oli pelattu 73 minuuttia, päätöslukemat viimeisteli Toijalan Pallon kakkosmaalintekijä Joonas Saariniemi. Viimeisen ottelunsa tuominnut Janne Helin sai ansaitut aplodit pelin jälkeen.

TP-49–FC Teivo -ottelun varoitukset: Teemu Hannula, Teivo. Palkitut pelaajat: TP-49: V. Pajula. FC Teivo: T. Kivinen. Palkintoraati: Pertti Laajoki, Jorma Laakso. Raati jakoi myös tähdet Toijalan Pallon parhaille: 3 V. Pajula, 2 Tuomas Arvonen, 1 Joonas Saariniemi.

Peli-Veikot hävisi Janakkalalle

Jalkapallon V-divisioonassa pelattiin 21.9. Janakkalan Pallo–Viialan Peli-Veikot, joka päättyi 2-1. Peli-Veikkojen maalintekijä oli Juha Haapalehto.

                         Jukka Koskinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?