Ilves FS Monitoimihallin valtias futsalin liittocupissa

Yksi tulevan Futsal-liigan mestariehdokkaista on eittämättä Ilves FS Tampereelta. Viime kauden mestarijoukkue haki yhden tittelin lisää viime sunnuntaina Toijalan monitoimihallilta. Ilves FS otti Tampereen piirin liiga- sekä ykkösdivisioonajoukkueiden välisen liittocupin voittopokaalin itselleen. Loppuottelussa Ilves kaatoi AC Estudiantesin 8–1 (2–0). ACE oli vailla mahdollisuuksia, kun mestarijoukkue pyöritti pallorulettiaan.

Liittocupin puolivälierät pelattiin edellisenä lauantaina Hakkarin liikuntahallissa Lempäälässä. Tulokset: ACE–Mad Max 5–3. PP-70–Loiske 6–2. PJK–KylVe 1–12. Tämä peli oli aivan yhtä maalia, sillä PJK ei kunnon vastusta tarjonnut. Veikkojen hahmo oli neljä maalia viimeistellyt Janne Hevonoja.

Välieräpelit Toijalan monitoimihallilla sunnuntaina avasi ottelupari ACE–PP-70. Tasaväkinen kamppailu päättyi ACE:n 2–0-voittoon.

Liigajoukkueiden Veikkojen ja Ilveksen välienselvittely oli vauhdikas alusta lähtien. Veikotharasi hyvin vastaan tarjoten monilukuiselle yleisölle hyvää taisteluilmettä. Taukonumerot olivat Ilvekselle 0–1. Maalinsa he saivat jakson loppusekunneilla.

Edelleen toisen jakson alkajaisiksi leijonapaidat jatkoivat mallikasta peliä. Ilveksen rutiini alkoi kuitenkin näkyä. Kahden nopeasti tulleen maalin jälkeen ei voittajasta ollut enää epäselvyyttä. Loppunumeroilla 0–6 Ilves meni finaaliin.

Selvää oli, että Europelien vuoksi jo huomattavasti muita aiemmin aloitettu treenaaminen pitikin Ilveksen otteissa näkyä. Kylmäkosken Veikot näytti hyvää asennetta, eikä tämän ottelun esitystä tarvitse hävetä.

Jukka Koskinen