Akaan Aikavat etsii uusia kansantanssijoita

Toijalan Nuorisoseuran kansantanssiryhmä Akaan Aikavat etsii mukaansa kansantanssista ja kansanmusiikista kiinnostuneita henkilöitä. Alkavan lukuvuoden aikana ryhmä opettelee Akaan purpurin askeleet sekä säestyksen ja harjoittelee 13 vuoroa esityskelpoiseksi kokonaisuudeksi toukokuuhun 2014 mennessä. Tavoitteena on tämän vanhan ja juhlavan häätanssin videoiminen tuleville polville opetusmateriaaliksi. Myös tilausnäytännöt ovat mahdollista.

Osallistujilta odotetaan iloista heittäytymistä ryhmään, tiukkaa sitoutumista vuoden kestävään, liikunnalliseen hankkeeseen ja aktiivista osallistumista maanantai-iltaisin kahden tunnin harjoituksiin. Tarkemmat  tiedustelut  ja  ilmoittautumiset   numeroon  040 5567 566/Ilse Jääskeläinen.

Akaan Aikavat pyörähti Hakalehdossa ja Arwolassa

Toijalan Nuorisoseuran 100-vuotista kulttuuriperinnettä jatkava Akaan Aikavat vieraili kevätkaudella tervehdyskäynnillä vanhainkoti Hakalehdossa ja Arwolassa. Tanssimaan lähti kahdeksan reipasta esiintyjää, jotka esittivät puolen tunnin ohjelman. Esitys palkittiin iloisilla vilkutuksilla ja taputuksilla. Päätteeksi ryhmä esitteli esiintymispuvut, joista keskustelua riitti vielä kahvipöydässä. Esityksen ohjasi Ilse Jääskeläinen.

Hakalehdossa ja Arwolassa esiintynyt Akaan Aikavien ryhmä, eturivissä vasemmalta Tiina Lehtonen, Marja-Leena Ilomäki, Pirjo Lamminpää, Ilse Jääskeläinen ja Erja Rehuttu ja takarivissä Jussi Alasentie, Erkki Lamminpää, Rauno Aaltonen ja Timo Maijala.
Hakalehdossa ja Arwolassa esiintynyt Akaan Aikavien ryhmä, eturivissä vasemmalta Tiina Lehtonen, Marja-Leena Ilomäki, Pirjo Lamminpää, Ilse Jääskeläinen ja Erja Rehuttu ja takarivissä Jussi Alasentie, Erkki Lamminpää, Rauno Aaltonen ja Timo Maijala.