Heikki Teräväinen siirtyy eläkkeelle

Toimitusjohtaja Heikki Teräväinen on johtanut Akaan Seudun Osuuspankkia 25 vuotta.

Toimitusjohtaja Heikki Teräväinen on johtanut Akaan Seudun Osuuspankkia 25 vuotta.

Akaan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Heikki Teräväinen on ilmoittanut pankin hallitukselle ja hallintoneuvostolle jäävänsä eläkkeelle pankin hallituksen jo 2012 tekemän päätöksen mukaan 1. huhtikuuta 2014 jälkeen. Teräväisen ilmoitus tarkoittaa sitä, että hän jää eläkkeelle pankin palveluksesta 1. elokuuta 2014 alkaen, mutta lomien ja muiden vapaiden takia miehen viimeinen työpäivä ajoittuu juhannuksen alle.

Vuonna 1927 perustettu Akaan Seudun Osuuspankki on Etelä-Pirkanmaan johtava rahoitus- ja vakuutuslaitos. Heikki Teräväinen on johtanut pankkia lähes 25 vuotta ollen samalla paikkakunnalla vahva yhteiskunnallinen osallistuja, kirjoittaja ja keskustelija. Toimitusjohtajana hän seurasi talousneuvos Erkki Lainetta.

Akaan Seudun Osuuspankin hallitus käynnistää uuden toimitusjohtajan valintaprosessin syyskuun loppupuolella.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?