Urjalan Sisukiekko kaipaa naiskiekkoilijoita Akaasta

Urjalan Sisukiekon naisjoukkue etsii uusia pelaajia riveihinsä. Katseet on käännetty myös Akaaseen, josta toivotaan löytyvän vahvistusta kiekkojoukkueeseen. Ikäsuositus tulijoille on 15-vuotiaasta ylöspäin.

– Siitä on etua, jos on ennestään luistelukokemusta, mutta toki voimme kouluttaa myös nollasta. Meillä on joukkueessa sekä kokenutta kaartia että vasta vuoden, kaksi jääkiekkoa harrastaneita ja jokatasoisia pelaajia, kertoo joukkueen valmentaja Timo Ojanen.

Naiset pelaavat Hämeen alueen harrastesarjaan, jossa pelit ovat Tampereen alueella. Viime kaudella Urjalan Sisukiekon naiset sijoittuivat sarjassa kolmanneksi ja edellisvuonna hopealle.

Joukkueen syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat ensi sunnuntaina 8.9. Urjalan jäähallilla kello 16–17. Myös jatkossa harjoitukset on tarkoitus pitää sunnuntaisin. Lisätietoja voi kysellä joukkueen valmentajalta Timo Ojaselta numerosta 0400 123 487.