Kekän ilta-aurinko kruunasi moottorivenekerhon kalakisat

Jarno Hellman Suurin kala oli 6 430-grammainen hauki.

Suurin kala oli 6 430-grammainen hauki.

Toijalan Moottorivenekerhon kalakilpailut houkuttelivat lauantaiaamuna 24.8. paikalle mukavan joukon kerhon jäseniä. Hyvissä ajoin tilattu upea aurinkoinen ja tyyni sää helli heti aamusta. Huoltolaiturilla päätuomari Pena otti vastaan venekuntien ilmoittautumisia ja yhteensä uistelemaan lähti 11 venekuntaa, joissa mukana 24 henkilöä.

Viimevuotinen hyvä saaliskanta ja lähestyvä Tappajahauki-kilpailu harjoitteluineen kenties verottivat osallistujia edellisestä vuodesta, mutta kuitenkin joukkoa oli mukavasti.

Kello 14 jälkeen alkoi veneitä palata laituriin ja selvisi Ahdin olleen tällä kerralla niukemmalla annilla. Kaikkien osallistujien yhteenlaskettu saalis oli vain 110 grammaa enemmän kuin vuoden 2012 voittajan saalis yksinään. Voittaja löydettiin ja voittoon riitti Teppo Torran saalistama yksi hauki, joka luonnollisesti voitti myös suurimman kalan kilpailun.

Kilpailun jälkeen Kekkään suuntasi suuri joukko veneilijöitä ja laiturissa oli parhaimmillaan 15 venettä. Iltaa vietettiin

Hyvä sää houkutteli uistelukilpailun jälkeen laiturin täyteen veneitä Kekässä.

Hyvä sää houkutteli uistelukilpailun jälkeen laiturin täyteen veneitä Kekässä.

saunoen, makkaraa paistaen ja Pasaati järjesti ilotulituksen.

Tulokset: 1. Teppo Torra 6 430 grammaa (suurin kala), 2. Kari Jeskanen, Janne Jeskanen, Toomas Kroon 4 795 g, 3. Jukka Juuri, Reijo Äyhönen 3 705 g, 4. Jukka Roininen, Raili Roininen, Pertti Jyrämö 2 590 g, 5. Pentti Takaniemi, Harri Metsävuori, Juhani Kuisma 2 450 g, 6. Veli-Ville Kasurinen, Ilmari Kasurinen, Mikko Rajamäki 575 g.

Jarno Hellman

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?