ToVoLi:n jumppakausi käynnistyy avajaistapahtumalla

Toijalan Voimistelu ja Liikunta (ToVoLi) aloittaa syyskautensa 2. syyskuuta, mutta seuran jumppa- ja ryhmäliikuntatarjonnan voi käydä katsastamassa sunnuntaina 1. syyskuuta pidettävässä kauden avajaistapahtumassa. Entisellä harjatehtaalla, Vennerillä, osoitteessa Kurkelantie 9, annetaan tuolloin näytetunteja seuran valikoimasta. Paikalla on myös ohjaajia ja seuran johtokuntaa tunteja esittelemässä sekä vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin.

– Uutta liikunnallista harrastusta etsiville voimme varmasti tarjota monipuolisen valikoiman tunteja, joista on helppo rakentaa omalle kunnolle sopiva viikoittainen treeniohjelma, ToVoLin puheenjohtaja Anu Kallionpää sanoo.

Puheenjohtaja kertoo seuran kehittäneen toimintaansa kävijöiden antaman palautteen perusteella.

– Viime keväänä teetetyn tyytyväisyyskyselyn perusteella saamme olla ylpeitä seurastamme, Kallionpää kiittelee sekä ohjaajia, seuran jäseniä että Akaan asukkaita.

Telinevoimistelua Arvo Ylpön koululla

Aikuisten ryhmäliikuntatunneista syyskaudella jatkavat suositut muokkausjumppa, Bailamos, kahvakuula-tunnit sekä kansainvälisen Les Mills -konseptin tunnit. Myös uusina tunteina kesällä alkaneet GRITPlyo ja Strenght jatkavat syyskaudella.

Lasten ja nuorten jumppatarjonnasta löytyy tänä syksynä vanhat tutut joukkuevoimistelun ryhmät ja naperojumppa, mutta erityisesti kouluikäisille löytyy uusia tunteja. Telinevoimistelun ryhmä aloittaa Arvo Ylpön koululla keskiviikkoisin. Lisäksi tanssillisia tunteja järjestetään useita. Uutuutena on Suomen Voimisteluliiton oma Dance Lab, jossa opetellaan eri tanssityylejä. Kaikki tunnit sopivat niin tytöille kuin pojillekin.

Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin onnistuu seuran nettisivuilla tovoli.sporttisaitti.com. Syksyn aikataulut löytyvät 20. elokuuta ilmestyneen Akaan Seudun lisäksi myös seuran nettisivuilta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?