Vanhat kuvat täyttävät taas Viialan Metsälinnan

Viime vuonna ensi kertaa järjestetty Vanhaa Wiialaa -valokuvanäyttely kiinnosti satoja katsojia.

Viime vuonna ensi kertaa järjestetty Vanhaa Wiialaa -valokuvanäyttely kiinnosti satoja katsojia.

 

Huomenna lauantaina 10. elokuuta Viialan Metsälinnassa on jälleen esillä Vanhaa Wiialaa Valokuvina. Toista kertaa järjestettävä valokuvanäyttely keräsi viime vuonna satoja katsojia. Tänä vuonna esillä on hieman uudempia kuvia, joiden aikahaarukka ulottuu suurin piirtein sota-ajan alkua edeltäneiltä vuosilta 1970–80 -luvuille. Kaikkiaan esillä on noin viitisensataa kuvaa, joiden joukossa on paljon muun muassa Viiala Yhtiöiden aikaisia otoksia sekä monia Heikki Siivosen Viialan Nahkatehtaalta ottamia valokuvia.

– Esillä on muun muassa Viialan yhtiöiden Kilpisen pariskunnan kuva itsenäisyyspäivän vastaanotolta presidentti Urho Kekkosen vieraana, näyttelyä yhdessä Kari Hellstenin kanssa koonnut Jouko Ahonen kertoo.

Metsälinnan ovet avautuvat kello 10 ja näyttely on avoinna kello 16 saakka. Vanhojen valokuvien lisäksi ohjelmassa on epävirallista Viiala-muisteloa, johon ovat järjestäjien mukaan lupautuneet entiset viialalaiset Ritva Enäkoski, Satu Pentikäinen sekä Arto Nyberg.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?