Akaa etsii Vuoden Kuhnuria

Akaa juhlii ensimmäistä Hunajaviikkoa 26.–31. elokuuta. Päätapahtumana on Toijalan torilla lauantaina 31.8. vietettävät Hunajahulinat-sadonkorjuumarkkinat. Hunajahulinoilla jaetaan niin ikään ensimmäinen Akaan Vuoden Kuhnuri -palkinto. Tunnustuksen saajaksi toivotaan nyt ehdotuksia kaupunkilaisilta.

Kuka akaalainen taustavaikuttaja on tehnyt sinuun positiivisen vaikutuksen? Kuka on se tiimipelaaja, joka luo yhteishenkeä kaupungissamme? Nyt on aika nostaa esiin henkilö, jonka myönteinen toiminta kaupungin hyväksi on jäänyt jostain syystä huomiotta.

Kerro oma ehdotuksesi perjantaihin 16.8.2013 mennessä Hunajahulinoiden tuottaja Sofia Wellingille sähköpostitse osoitteeseen sofia.welling@akaa.fi. Hunajaviikon järjestäjistä muodostuva raati valitsee kunniamaininnan saajan ehdokkaiden joukosta.