Viisi pihlajaa nurin

Pappilan koulun pihalla sotketaan ja rikotaan paikkoja

Nuorison iltainen oleskelu Pappilan koulun pihamaalla on viimeisen kahden viikon aikana muuttunut ilkivallaksi ja paikkojen sotkemiseksi.

Syöksytorvia on potkittu, pihakatoksen katto rikottu, vanhan pikkumökin ikkunan peittänyt vaneri revitty irti ja kiviä pyöritelty asvaltille. Kaikenlaista roskaa, karkkipapereita, tupakantumppeja, kaljatölkkejä ja -pulloja on heitelty pitkin pihaa. Tiistaina pihalla pyöri myös jostain irti revitty metalliputki. Jalkapallokentästä on puolestaan tullut mopojen ajorata.

Maanantai-iltana tuhon kohteeksi joutuivat pihlajat puukoulun takana. Viisi runkoa on saatu poikki ilmeisesti niissä roikkumalla.

– Maanantaina olimme ajamassa täällä nurmikkoa, ja silloin pihlajat olivat vielä pystyssä. Tämä on tarkoituksellista ilkivaltaa, harmittelee kiinteistönhoitaja Ari Näppinen.

Näppisen mukaan pihalla oleskelu ei haittaa, kunhan paikat pysyvät kunnossa. Ilkivalta teettää kiinteistötoimelle ylimääräistä työtä ja tulee kaupunkilaisille kalliiksi. Apua kaivataan myös vanhemmilta, jotta tuhoaminen loppuisi.

– Toivotaan, että vanhemmat katsoisivat nuorten perään, Näppinen lähettää viestiä koteihin.

 

 

54pappilankoulu13 54pappilankoulu11 54pappilankoulu9 54pappilankoulu8 54pappilankoulu7
Kiinteistönhoitaja Ari Näppinen harmittelee katkottuja pihlajia. Maanantaina ne olivat vielä pystyssä.

Kiinteistönhoitaja Ari Näppinen harmittelee katkottuja pihlajia. Maanantaina ne olivat vielä pystyssä.

54pappilankoulu5 54pappilankoulu4 54pappilankoulu3 54pappilankoulu2 54pappilankoulu1

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?