Kylmäkosken Veikkojen Kari Viertola ehdolla vuoden huoltajaksi

Paidat siistissä rivissä pelaajan penkin kohdalla, sukat viikattu, pallot pumpattu, juomapullot täytetty ja vaikka mitä muuta. Tälläistä on Kylmäkosken Veikkojen futsal-liigajoukkueen, Toijalan Pallo -49 edustusjalkapalloilun ja FC Gepardin futsaljoukkueen huoltajan työn jälki. Kari Viertola eli tuttavallisemmin Vili on jo vuosia hoitanut huoltotyönsä vapaaehtoisena omana juttunaan kuin ammattilaiset konsanaan.

Ei ole ihme että joukkueet ovat sarjatasoillaan aina pärjänneet hyvin. Pelaajille, valmennukselle ja koko organisaatiolle on erittäin tärkeää että huolto toimii joukkueessa. Asioita voi tehdä monella tavalla, mutta Vili on tehnyt aina tehtävänsä paremmin kuin erinomaisesti. Eikä erinomaisesti toimivan Vilin kyvyt rajoitu vain huoltoon. Yhtenä esimerkkinä voi mainita KylVen Vuoden Futsal uroteko, joka tuli joukkueen saunaillassa Vilin pitämästä huikean hengennostatus puheesta, jonka siivittämänä joukkue ei hävinnyt enää kuin kerran ja ansaitsi kauden loputtua nousun Futsal-Liigaan. Vili on huoltaja, kaveri, tsemppari, tuki ja turva sekä paljon muuta.

Vili on ilmoitettu Cramo Finlandin ja Palloliiton järjestämään Vuoden 2013 huoltaja -kilpailuun, jonka voittaja matkaa Gunnar Yliharjun kanssa Pariisiin seuraamaan Ranska-Suomi MM-karsintaottelua. Kilpailun finaaliin valitaan ilmoitetuista kilpailijoista alueittain parhaat. Valintaan vaikuttaa hakemus sekä esimerkiksi aktiivisuus sosiaalisessa mediassa. Vilille on luotu Facebook-fanisivut (www.facebook.com/Akaan.Vili), joille keskiviikkoaamuun (10.7.) mennessä oli tullut 364 tykkääjää.

Joten kaikki tykkäämään ja vaikuttamaan, jotta Vili lopulta kilpailun finaaliin asti selviää. Finaalin voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksellä, joten hoidetaanhan tämä koko Akaan Vili Vuoden 2013 huoltajaksi.

 

Jarmo Airaksinen

Futsal-Manager

Kylmäkosken Veikot

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?