Akaan kesäillat ovat olleet levottomia

Apteekin ikkunat rikki Viialassa

50Viialanapteekki2
Viialan apteekin kaksi ikkunaa rikottiin tiistai-iltana.

Viialan apteekin kaksi ikkunaa rikottiin tiistai-iltana.

Akaan kesäillat ja -yöt ovat olleet viime päivinä levottomia. Sekä Viialassa että Toijalassa on rikottu omaisuutta ja Toijalassa myös rähinöity.

Viialan apteekin kaksi ikkunaa rikottiin tiistaina kello 23.40 aikaan. Kaksinkertaisista ikkunoista särkyivät ulommaiset lasit. Samalla suunnalla on tapahtuma-aikaan nähty joukko nuoria, joiden toivotaan ottavan yhteyttä poliisiin tapauksen selvittämiseksi.

Toijalan rautatieasemalla tehtiin tihutöitä sunnuntaina puoli yhden aikaan yöllä. Paikalla ollut nuorisojoukko oli metelöinyt, kaatanut roskasäiliöitä ja heitellyt pyörätelineitä. Lisäksi yhtä polkupyörää oli vaurioitettu ja heitetty se roskalaatikkoon. Joukko oli poistunut paikalta punaisella Volkswagen Golfilla.

Viialasta Anttilantieltä omakotitalon pihasta vietiin 7-vaihteinen polkupyörä sunnuntaina kello 17 aikaan. Paikalla on nähty samaan aikaan 90-luvun Toyota Corolla -farmariauto.

Alkoholit varkaille

Lauantaina 29.6. neljän aikaan aamuyöllä Alventien ja Kurkelantien risteyksessä Toijalan keskustassa oli poliisin tietojen mukaan tappelu, johon osallistui useita henkilöitä. Paikalta on poistunut vaalea Honda-merkkinen auto. Poliisi kaipaa tietoja tapahtumista.

Viialan työväentalolta on varastettu juhlien jälkeen alkoholilaatikoita lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Laatikoissa oli siideriä, olutta ja lonkeroa. Poliisin mukaan liikkeellä on huhuja, joiden mukaan vastaavia juomia olisi kaupattu Viialassa muun muassa nuorisolle.

Päihtynyt akaalaismies uhkaili ja kävi käsiksi teinipoikiin tiistaina iltakymmenen aikaan Toijalan keskustassa. Poliisi toimitti päihtyneen uhkailijan Tampereelle putkaan selviämään. Poliisi tutkii tapausta lievänä pahoinpitelynä ja laittomana uhkauksena.

Peurat liikkeellä

Peurat ovat olleet viime päivinä liikenteen riesana. Peura törmäsi autoon Kylmäkoskella noin 200 metriä valtatie 9:ltä Sotkian suuntaan lauantaina illalla. Peura jatkoi törmäyksestä huolimatta matkaansa. Autosta vaurioituivat konepelti, sumuvalot ja peili.

Peura hyppäsi auton eteen Kirkkotiellä Kylmäkoskella viime tiistaina ennen iltakymmentä. Auton etuosa vaurioitui ja peura menehtyi törmäyksessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?