Viialan Peli-Veikot päätti kevätkauden tasapeliin

Viialan Peli-Veikot haki 1–1(0–0) -tasapelin keskiviikkona Ikurin jalkapallonurmelta. Vastustaja tässä viitosdivisioonan ykköslohkon ottelussa, oli FC Rellu.

– Tulosta täytyy kunnioittaa, ja kunniaa myös vastustajalle, tunnusti rehellisen oloisesti Peli-Veikkojen valmentaja Kari Ojala.

Peli-Veikot otti johdon noin tunnin kohdalla viimeistelijänä Miikka Innala. Rellun tasoitus noin 15 minuuttia ennen päätösvihellystä oli tapahtumiin nähden aivan odotettu.

Akaalaiset ovat kohdanneet nyt lohkon kaikki joukkueet kerran sarjasijoituksen ollessa toinen. Joukkueen valmentaja on suhteellisen tyytyväinen alkukauteen.

– Pisteet riittävät varmaan sarjapaikkaan, mutta ei tässä aiota silti himmailemaan syyskierroksella. Totuushan on, että aina on keskimäärin mukavampi voittaa kuin hävitä, filosofoi valmentaja.

Joukkueella alkoi nyt pelitauko, joka päättyy 22.7. pelattavaan kotiotteluun Tahmelan Vesaa vastaan.

TNS TFT vei paikallismittelön

Odotettu jalkapallon paikalliskamppailu Toijalan Nuorisoseuran TFT:n ja Kylmäkosken Veikkojen välillä päättyi TNS TFT:n selvään 6–2 -voittoon. Ottelu pelattiin viime lauantaina loistokuntoisella Toijalan keskusurheilukentällä. Tässä kuutosdivisioonan kymmenen joukkueen lohkossa 1 TNS TFT on sijalla 5. Veikot on puolestaan juuttunut lohkon viimeiseksi.

                                                                                              Jukka Koskinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?