9Lives uuteen omistukseen

9Lives hoitaa ambulanssiajot myös Akaassa. Akaan ambulanssi on äskettäin saanut uuden tukikohdan Viialasta. Lähihoitaja Markku Harju ja sairaanhoitaja Emilia Köykkä olivat työvuorossa perjantaina 28.6.

9Lives hoitaa ambulanssiajot myös Akaassa. Akaan ambulanssi on äskettäin saanut uuden tukikohdan Viialasta. Lähihoitaja Markku Harju ja sairaanhoitaja Emilia Köykkä olivat työvuorossa perjantaina 28.6.

Suomen suurimman ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluja tuottavan yrityksen, 9Lives Oy:n, koko osakekanta on myyty MBO-kaupalla toimivalle johdolle.  Yrityksen uudet pääomistajat ovat toimitusjohtaja Markus Ulfstedt ja talousjohtaja Katariina Matveinen. 9Lives hoitaa ambulanssikuljetuksia myös Akaassa.

– Ensihoidon palvelut on kasvava toimiala, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erittäin mielenkiintoiset ja lupaavat. Ensihoidon ja muiden terveyspalveluiden kysyntä lisääntyy koko ajan väestön ikääntyessä. Siksi haluamme olla myös yrittäjän roolissa mukana kehittämässä edelleen yhtiötä ja koko toimialaa, toteaa toimitusjohtaja Markus Ulfstedt.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?