Otonsaaren lasten leirillä opetellaan kalastusta

Lasten kalaleiri järjestetään Otonsaaressa 24.–26. heinäkuuta.
Lasten kalaleiri järjestetään Otonsaaressa 24.–26. heinäkuuta.

Toijalan Seudun Kalamiehet ry järjestää 24.–26. heinäkuuta lasten kalaleirin Otonsaaressa. Leiri on tarkoitettu 8–13-vuotiaille, ja leirillä opetellaan kalastusta eri muodoissaan, tehdään yhdessä ruokaa saadusta saaliista ja nautitaan kesästä. Mukaan mahtuu enintään 15 osallistujaa, jolloin kaikki leiriläiset saavat saaresta oman sängyn.

Lähtö leirille tapahtuu keskiviikkona 24. heinäkuuta kello 17 Toijalan Sataman huoltolaiturilta, vanhan vesilaitoksen vierestä. Leiri päättyy perjantaina 26. heinäkuuta kello 17 samaan paikkaan.

Leirimaksu sisältää kaikki ruuat, kuljetukset Otonsaareen sekä mato-onget kaikille osallistujille. Jokaisella leiriläisellä on oltava mukanaan pelastusliivit, sadevaatteet, kumisaappaat, makuupussi tai lakanat, riittävästi vaihtovaatteita, pyyhe ja peseytymisvälineet. Oman virvelin tai uistimia voi ottaa mukaan, jos sellaisia on.

Leirille voi ilmoittautua vain sähköpostitse osoitteeseen jarnohellman@gmail.com 10. heinäkuuta mennessä. Lisätietoja leiristä antaa Pentti Takaniemi numerosta 040 579 4343.

Mukaan mahtuneille leiriläisille lähetetään vastauspostissa tarkempi leiriohjelma sekä leirin ohjaajien yhteystiedot. Kaikille ilmoittautuneille vastataan viimeistään 12.7.

 

Kalamajan tupa.
Kalamajan tupa.