HS-Vedelle toimipiste Toijalaan

HS-Vesi rakentaa toimitilat Toijalaan jätevedenpuhdistamon yhteyteen. Kaikkiaan 150 neliömetrin tiloihin tulee Akaan alueella työskentelevän miehistön sosiaalitilat sekä asiakaspalvelu.

– Omat tilat helpottavat kaikin puolin tänne laajentunutta toimintaamme. Ja päivän viikko palvelemme asiakkaitamme. Liittymisasioita ei tarvitse kohta muualla hoitaa, sanoo HS-Veden toimitusjohtaja Timo Heinonen.

Toijalan Yrittäjien aamukahveja juodaan joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkoaamuna.

Toijalan Yrittäjien aamukahveja juodaan joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkoaamuna.

HS-Vedellä on parasta aikaa menossa mittava työ, kun vesi- ja viemärilinjaa vedetään Hämeenlinnasta Toijalaan. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 14 miljoonaa euroa.

– Tämä on meidän yrityksessä melkoinen investointi, koska liikevaihtomme on vain 17 miljoonaa. Liittymis- ja muista maksuista aina keskustellaan, mutta tuotteillamme mekin toimintamme rahoitamme, sanoo Heinonen.

Hämeenlinnan vettä akaalaiset juovat syksyllä 2014. HS-Veden toiminnoissa Akaa tulee näyttelemään vahvaa osaa jatkossakin. Kaupungin alueella on runsaasti vanhaa verkostoa, jota uusitaan säännöllisesti. Myös uudet asuin- ja teollisuusalueet tarvitsevat vesi- ja jätevesilinjat.

Hämeenlinnasta tulevaan linjaa on mahdollisuus liittyä edelleen ja liittymisasioista järjestetään syksyllä vielä asiakastilaisuuskin. Esimerkiksi omakotitalon liittäminen verkostoon tarvitsee pienen jäteveden pumppaamon ja liittymismaksut ovat tällöin yhteensä noin 9 000 euroa.

Yrittäjien aamukahvit jälleen elokuussa

HS-Veden toimitusjohtaja Timo Heinonen vieraili Toijalan Yrittäjien aamukahvitilaisuudessa Varmiolan Leipomossa keskiviikkona. Seuraavan kerran yrittäjien aamukahveja juodaan 7. elokuuta, jolloin vieraana on yrityskoulutussuunnittelija Paul Välimaa Valkeakosken Ammattiopistosta.

 

Toijalan Yrittäjien aamukahveja juodaan joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?