Suosittu kesän polkupyöräsuunnistus järjestetään jälleen

Akaan liikuntatoimi järjestää viime vuosien tapaan kesä-elokuun kestävän polkupyörösuunnistuksen. Yksittäisestä pyöräilytapahtumasta ei ole kyse, vaan koko kesän kestävästä suunnistuksesta, jossa ”rasteja” on sijoiteltu eri puolille Akaan aluetta. Paikoiksi on valittu sekä etäisen sijaintinsa puolesta että mahdollisesti jonkun nähtävyyden puolesta sopivia paikkoja. Pyöräretkeily ja siinä sivussa rastien bongailu on myös hyvä tapa tutustua oman kunnan sellaisiin alueisiin ja paikkoihin, joissa muuten tuskin tulisi käytyä.

Polkupyöräsuunnistus rastit ovat paikoillaan 3.6.–25.8.. Suunnistusta varten on tehty kartta, johon on merkitty numeroitujen rastien sijainti. Lisäksi kartan vieressä on ruudukko, mihin voi merkitä kullakin rastilla olevan tunnuksen. Kartan yhteydessä on myös toimintaohjeet ja muuta tarvittavaa tietoa. Karttoja voi noutaa Akaan kirjastoista sekä kaupungintalon neuvonnasta. Akaan kaupungin internet -sivuilla on lisäksi tulostettava versio.

Pyöräilysuunnistuksen päätyttyä kaikki palautetut kartat, joissa on vähintään 10 oikeaksi todetun rasti tunnus, osallistuvat arvontaan. Arvonta suoritetaan heti, kun kaikki palautetut kartat on toimitettu liikuntatoimistoon. Arvonnan pääpalkintona on 100 euron lahjakortti urheilukauppaan ja arvonnassa toiseksi tullut saa 50 euron lahjakortin urheilukauppaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?