Seija Vuoren näyttely Galleriakirkossa

Akaalainen kuvataiteilija Seija Vuori on pystyttänyt taidenäyttelyn kotinsa yhteydessä olevan Kivisen Linnan Galleriakirkkoon.

– Kevään vihreyden koittaessa kaipaamme ”viheriäisille niityille”. Tämä vihreys mielessäni, olen rakentanut tätä näyttelyäni. Osittain kaipaan myös unelmissani ikuisille niityille, kuvittelen millaista siellä olisi. Sitä emme vielä tiedä. Pysyköön totuus salaisuutena, mutta pensselein ja värein sitä on lupa tunnelmoida. Taivaalliset asiat näyttelyssä ovat siivittyneet myös uuden näyttelytilan myötä, Seija Vuori kuvailee näyttelyä.

Helluntaina avattu näyttely on ensimmäinen, uudenvuodenaattona käyttöön siunatussa kotikirkossa. Näyttely on esillä 27.7. asti.

Galleriakirkko on avoinna keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin kello 12–20 sekä sopimuksen mukaan. Se löytyy Sotkialta osoitteesta Kinnarintie 13c.

Kesän aikana Galleriakirkossa järjestetään myös erilaisia iltatilaisuuksia. Keskiviikkona 5.6. vietetään Sanan ja laulun iltaa, jossa vierailevat Pekka ja Arja Simojoki. Sunnuntaina 16.6. kuullaan Satu Uimin esittämänä hengellistä musiikkia sekä yhteislaulua. Juhannusta juhlistetaan juhannusaattona lipunnostolla ja kahvihetkellä. Keskiviikkona 3.7. kotikirkossa kuullaan Mia Joen uuden levyn Aamuruskon maa säveliä. Unikeonpäivänä 27.7. ohjelmassa on muun muassa satupolkua lapsille sekä kirpputoria.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?