Sari Mikkonen ja Jyri Hasa Avoimen luokan sulkapallovoittoon

Naisten B-lukan kaksi palkitut Paula ja Heidi Vilpas, Heli Sandelin ja Päivi Lehmusvirta.
Naisten B-lukan kaksi palkitut Paula ja Heidi Vilpas, Heli Sandelin ja Päivi Lehmusvirta. Kuva. Pertti Tuomela.
Naisten C-luokan toinen Heli Sandelin.
Naisten C-luokan toinen Heli Sandelin.

Sari Mikkonen ja Mikko Heikkinenveivät Toijalan Valppaan sulkapallojaoston järjestämän sulkapallon Victor-turnauksen ylimmän luokan sekanelinpelin Avoimen voiton Tampereelle. Mukavasti jälleen kerran pelaajia kerännyt turnaus onnistui hyvin ja myös oman seuran pelaajat olivat runsaslukuisasti mukana finaalipeleissä. Heistä voittoon ylsivät Juha Virkki ja Jorma Riipinen miesten B-luokan nelinpelissä. Joonas Haataja otti Juha Virkin kanssa C-luokan nelinpelin voiton. Kolmas luokkavoitto tuli naisten B-luokan nelinpelissä Päivi Lehmusvirran ja Heli Sandelinin tuomana. Myös sekanelinpelin B-luokan voitto jäi kotiin Päivi ja Kari Lehmusvirran tuomana.

Sari Mikkonen ja Mikko Heikkinen voittivat Valppaan Heli Sandelinin ja Antti Rehtolan sekanelinpelin Avoimen luokan tiukassa finaalissa erin 2–1.

Miesten B-luokan kaksinpelin finaalissa kohtasivat Hämeenlinnan Mikko Mansikkamäki ja Jukka Häivälä. Mikko vei finaalin nimiinsä suoraa erin 2–0. Saman luokan nelinpelin voitto jäi kotiin Juha Virkin ja Jorma Riipisen tuomana. Toiseksi tulleet Sari Mikkonen ja Jyri Hasa myös Tampereelta joutuivat antautumaan suoraan erin 2–0.

Myös B-luokan sekanelinpelin voitto jäi Akaaseen. Päivi ja Kari Lehmusvirta osoittautuivat luokkansa vahvimmiksi. Kakkossijan ottaneet Valppaan Auli Luoma ja Jyri Hasa MaSu hävisivät tiukassa kolmen erän ottelussa 2–1, kaikki erät kahden pisteen marginaalilla.

Saman luokan naisten nelinpelissä palkinnot jäivät myös kotiin. Päivi Lehmusvirta ja Heli Sandelin voittivat tiukassa finaalissa sisarukset Heidi ja Paula Vilppaan erin 2–0.

C-luokan tiukassa kolmieräisessä finaalissa Jukka Häivälä voitti Valppaan Artturi Mäkelän erin 2–1. Saman luokan nelinpelin voittivat Joonas Haataja ja Juha Virkki. He voittivat finaalissa Mikko Mansikkamäen ja Jukka Häivälän erin 2–0. Naisten kaksinpelin voitti Uudenkaupungin Linnea Nuutila. Finaalissa Heli Sandelin joutui toteamaan Linnean paremmakseen erin 2–1.

Miesrikkaassa harrasteluokan kaksinpelin finaalissa Mansen Sulan Julius Toikkonen voitti Hämeenlinnan Teemu Haanperän erin 2–0. Nelinpelin voitto meni Hyvinkäälle Jari Korhosen ja Veikko Vallinkiven mukana tamperelaiset Irfan Javed ja Wagas Hafeez joutuivat taipumaan finaalissa erin 2–0.

Tasaisessa miesten 40-luokassa voiton ottivat Sari Mikkonen ja Jyri Hasa. He hävisivät Kari Lehmusvirralle ja Kimmo Nummiselle erin 2–1, mutta poolissa pelatun luokan voittojen mennessä ristiin, luokkavoitto meni eräsuhteella Tampereelle.

Juniorisarjoissa voitti 15-luokan tyttöjen kaksinpelin finaalissa Uudenkaupungin Linnea Nuutila saman seuran Katariina Heinon erin 2–0. Poikien ykkönen oli Mansen Sulan Roope Mansnerus ja kakkonen Lassi Laaksosaari.

 

Pertti Tuomela