Jalannin jäät lähtivät Into-sonnin alta 28.4.

Jäät sulivat Jalannista kuluvana vuonna yllättävällä vauhdilla. Into-sonni joutui uimasilleen ja on pelättävissä, että hukkui 28.4. Tätä tapausta on ennakoitu jo etukäteen ja pelastuslaitoskin kävi paikalla ohikulkijan hälyttämänä. Tapausta ihmeteltiin valtakunnallisissa lehdissä ja ulkomaillakin Englannissa.

Sonni ei siis ollut elävä kuten eivät muutkaan Soininlahdella seisseet ja tulevaisuudessakin seisovat patsaat.

Oikean jäidenlähtöpäivän arvanneita oli 35, joiden kesken arvottiin voittajat. Poliisiviranomaisen suorittamassa arvonnassa 1.5. pääpalkinnon, Seija Vuoren maalaaman ”Kylmäkosken neito” -taulun voitti Toini Heikkilä.  Aalto-vaasin voitti Kaija Tietäväinen ja riipuksen Ritva Murrola.  Voittajille on ilmoitettu, ja voitot toimitetaan saajilleen. Jäidenlähtöarvauksia oli maaliskuusta lähtien toukokuun puoliväliin.

Jäidenlähtöveikkauksen tuotto jaetaan kylmäkoskelaisille nuorille muun muassa keväällä stipendeinä. Veikkausken järjestäjä Kylmäkosken Lions Club kiittää osallistuneita.