Poliisi kaipaa havaintoja punaisesta autosta

Valkeakosken poliisi kaipaa havaintoja autosta, joka osui sivupeilillään naiseen Kylmäkosken Sontulantiellä 31.3. hieman ennen puolta päivää. Juoksulenkillä ollut nainen kuuli, että hänen takaansa lähestyy henkilöauto. Ohiajanut auto ajoi niin läheltä naista, että auton sivupeili osui häntä selkään. Nainen havaitsi, että auton sivupeili oli taipunut osuman seurauksena kylkeä vasten. Nainen ei loukkaantunut tilanteessa.

Auton tuntomerkkejä ovat kirkkaan punainen sävy, enemmin matta- kuin metallinhohtoinen väri ja mustat sivupeilit. Auto oli porrasperäinen. Havaintoja voi soittaa Valkeakosken poliisille numeroon 071 874 6310.

Yksi kommentti

  1. Petri Niskanen

    Jalankulkijan tai juoksijan kannattaisi käyttää tien vasenta reunaa. Tällöin huolimattomat autoilijat eivät pääse yllättämään takaa. Näin taidetaan liikennesäännöissäkin edellyttää. Tämä ei tietenkään oikeuta uutisen autoilijan tekoa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?