Akaasta matkataan Kontupohjaan

Akaasta matkataan vapun jälkeen 3.–7. toukokuuta Akaan seurakunnan ystävyyskohteeseen Kontupohjaan. Matkaan lähdetään perjantaina 3.5. puolilta päivin Viialasta ja yöpyminen on Jänisjoen Tuvilla. Kontupohjaan saavutaan lauantaina 4.5. ja yöpyminen on toiveiden mukaan joko perheissä tai hotellissa. Sunnuntaina on vuorossa jumalanpalvelus kello 11 paikallista aikaa ja yöpyminen vielä Kontupohjassa. Matkan varrella ja perillä Kontupohjassa katsellaan nähtävyyksiä tilanteen ja toivomusten mukaan.

Maanantaina 6.5. lähdetään paluumatkalle, jolloin poiketaan Petroskoihin ja Läskelän uudessa kirkossa. Viimeinen yö vietetään jälleen Jänisjoen Tuvilla Suomen puolella. Tiistaina 7.5. ajetaan takaisin Viialaan.

Matkan hintaan sisältyy kaksi yötä Jänisjoella, kaksi yötä Kontupohjassa ja viisumin sekä bussikuljetuksen. Hinta riippuu lopullisesti lähtijöiden määrästä. Kotimaan lounaat ovat omakustannushintaisia ja mahdolliset pääsymaksut.

Matkalla tarvittavat dokumentit on lähetettävä Ritva Ellilälle 18.4. mennessä, jotta viisumit saadaan ajoissa. Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen.

Matkavarauksia ottaa vastaan ja lisätietoja antaa Ritva Ellilä numerossa 040 5372 973. Lähtijöille lähetetään vielä tarkemmat ohjeet ennen matkaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?