Työterveys Akaasia siirtyy sähköiseen reseptiin 20.3.

Laki edellyttää, että Suomessa siirrytään vaiheittain sähköisen lääkemääräyksen eli eReseptin käyttöön. Suurin osa julkisesta terveydenhuollosta käyttää jo sähköistä reseptiä.

Työterveys Akaasia siirtyy eReseptin käyttöön 20.3.2013 alkaen. Reseptin uusiminen työterveyshuollossa edellyttää työnantajan tekemää sairaanhoidon sopimusta. Lisäksi sähköisen reseptin uusimisen edellytyksenä on, että asiakkaalla on ollut hoitosuhde uusittavasta lääkkeestä työterveyshuoltoon viimeisen vuoden aikana tai hoidon tarve voidaan varmentaa esimerkiksi sairaalan sairauskertomustiedoista. Uusittava resepti käsitellään kahdeksan vuorokauden kuluessa uusimispyynnön jättämisestä.

Työterveys Akaasia toivoo, että reseptien uusimisasioissa otetaan yhteyttä omaan työterveyshoitajaan puhelinajalla tai ajanvaraukseen numeroon 0400 247 900 mieluiten iltapäivisin.