Seet Saarinen johtaa rautateiden eläkeläisiä

Valtion Rautateiden eläkeläisten Toijalan osasto on vuosikokouksessaan valinnut puheenjohtajakseen edelleen Seet Saarisen. Varapuheenjohtajaksi valittiin Antti Haapakoski, rahastonhoitajaksi Heikki Pelonen ja sihteeriksi Arja Raiski. Hallituksen muut jäsenet ovat Matti Järvinen, Matti Pakala, Irma Luoma ja Eila Elijoki.

Osaston tarkoituksena on luoda edellytyksiä jäsenien yhdessäoloon. Sampolan kerho kokoontuu kerran kuukaudessa. Kerhoon kutsutaan vieraiksi jäseniä kiinnostavia asiantuntijoita, pelataan bingoa, lauletaan ja nostetaan arpoja. Monitoimihallilla järjestettyyn kuntosali- ja voimisteluryhmään osallistuvat myös rautateiden eläkeläiset runsaslukuisesti. Jo kuudetta vuotta toimiva VR:n eläkeläisten lauluryhmä laulattaa vanhuksia Akaan vanhainkodeissa kerran kuussa.