Tulimummot tulevat Toijalan helluntaiseurakuntaan

Tulimummot eli Mirja Vehosmaa ja Auli Erkkilä vierailivat vuosi sitten Toijalassa, ja nyt he tulevat uudelle vierailulle. Pyynnöt seurakuntiin ovat vieneet mummoja Turun seudulta ympäri Suomea, ja he tekevät vierailuja eri seurakuntiin yli kirkkokuntarajojen.

– Tulimummot ovat Jumalan huumorin kukka, lohkaisee Mirja savolaiseen tapaansa, sillä hän on lähtöisin Kuopiosta.

Mirjan vahvat puheet sisältävät huumoria, mikä koskettaa ihmisten mieliä usein enemmän kuin hieno korukieli. Huumorilla voi rakentaa siltoja eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten välille. Se auttaa myös jaksamaan pitkillä matkoilla.

– Yritämme raivata jäljessä tulevien tieltä niin paljon kiviä kuin voimme, että heidän olisi helpompi kulkea eteenpäin, kuvailee Mirja.

Tulimummoja pääsee kuulemaan Toijalan Saalem-helluntaiseurakunnassa lauantaina 9.3. kello 16 ja 18.30 sekä sunnuntaina 10.3. klo 11. Tilaisuuksissa on mukana hyvää musiikkia ja kahvitarjoilu. Tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita ja niihin on vapaa pääsy.

 

Toni Koivisto

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?