Poliisi etsii tampion tekijää

 

Veturimuseon alueella on liikkunut helmikuun loppupuolella graffitintekijä luvattomalla asialla. Poliisin mukaan tekijältä on kulunut jokunen tovi isokokoisen Tampio-tekstin maalaamiseen.

Veturimuseon alueella on liikkunut helmikuun loppupuolella graffitintekijä luvattomalla asialla. Poliisin mukaan tekijältä on kulunut jokunen tovi isokokoisen Tampio-tekstin maalaamiseen.

Veturimuseon vieressä Toijalassa seisova, käytöstä poistettu vanha sininen junanvaunu on töhritty luvattomalla graffitilla 16.2. ja 27.2. välisenä aikana. Vaunun kylkeen on kirjoitettu spray-maalilla isokokoinen teksti Tampio.

Valkeakosken poliisi tutkii tapausta vahingontekona, josta rangaistaan sakolla. Poliisin mukaan isokokoinen teksti on vaatinut sen verran aikaa, että teolle voi löytyä silminnäkijöitä. Myös aseman puolelta kolmos- ja nelosraiteilta on tekopaikalle hyvä näkyvyys. Poliisi toivoo vinkkejä numeroon 0718746310.

Töhritty vaunu on Museoveturiseuraan kuuluvien yksityishenkilöiden omistuksessa. Museoveturiseuran puheenjohtaja Marko Anttila kertoo, että sama vaunu joutui töhrimisen kohteeksi myös viime vuoden puolella, jolloin tekstiä ilmestyi toiselle puolelle vaunua.

Ikkunoiden kivittäjästä havaintoja

Poliisi kaipaa edelleen vinkkejä myös Kylmäkosken Asemalla ikkunoita rikkoneesta tekijästä. Kahden rivitaloasunnon ikkuna rikottiin heittämällä niitä kivillä sunnuntaina 10.2. vähän ennen puolta yötä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?