Toijalan Moottorivenekerho kutsuu Kekkään

 

Toijalan Moottorivenekerho järjestää kaikille kaupunkilaisille ulkoilutapahtuman lauantaina 9.3 kello 12.15. Vanhanvesilaitoksen kohdalta johtaa Kekkä-saareen jäällä reitti, mitä pitkin voi kulkea kävellen tai suksilla. Myös hevosrekitaksi on paikalla.

Kekässä kerho tarjoaa kuumaa juotavaa, kahvia ja mehua. Lisäksi nuotioilla on mahdollisuus makkaranpaistoon. Perillä voi tutustua niin kerhon kuin kaupunginkin rakennuksiin sekä muuhun saaren luontoon. Paikalla on kerhon jäseniä esittelemässä saarta ja sen mahdollisuuksia. Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan pieniä yllätyspalkintoja.

Moottorivenekerho haluaa tapahtumalla lisätä Kekän virkistyskäyttöä ja saada kaupunkilaiset huomaamaan, kuinka hyvä retki kohde on kaikkien käytössä lähellä kaupunkia.

Mikäli sää ei salli jäällä liikkumista, tapahtuma järjestetään satamassa vanhanvesilaitoksen edustalla.

Kekkä on Akaan kaupungin omistama saari, jossa Toijalan Moottorivenekerholla on sauna ja kokoontumispaikka. Lisäksi saarella on kaupungin mökki, jota se vuokraa. Saaren kolme nuotiopaikkaa ovat vapaasti kaikkien käytettävissä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?