Valpas ja Pyry noin 150 tanssijan voimin Lappeenrannassa

Araimento - Sudenkorennon lento.
Araimento – Sudenkorennon lento.

Lappeenrannassa sijaitseva Kimpisen koulu sai viime viikon perjantai-iltana tuntea, kun yhteensä noin 150 Toijalan Valppaan ja Viialan Pyryn nuorta tanssijaa huoltojoukkoineen valtasivat koulun käytävät yöpyäkseen TUL Joy Games Lappeenranta-tapahtumassa.

9.2 pidetyssä TUL:n ryhmätanssikilpailuissa Valpas ja Pyry olivat jälleen isolla joukolla mukana. Sijoituksia ei tällä kertaa tullut, mutta esitykset olivat upeita katsottavia ja tuomareilta saatu palaute oli hyvää. Alle 10-vuotiaiden sarjassa sekä Pyryn että Valppaan pienet palkittiin kultaisin mitalein. Tässä sarjassa ei esityksiä laiteta arvojärjestykseen, vaan heidät palkitaan aina kaikki, joten ihan ilman mitaleja ei kuitenkaan Lappeenrannasta kotiin lähdetty.

TUL joy Games -tapahtumaketju jatkuu. Seuraavaksi useat sadat, ellei tuhat lasta. kilpailee meillä Akaassa. Toijalan Valpas ja Viialan Pyry yhdessä yhteistyökumppaneineen järjestävät TUL Joy Games Akaa -tapahtuman lokakuussa. Uudet esitykset ja kilpailuohjelmat ovat jo harjoituksen alla. Toivottavasti silloin koko Akaa liikkuu niin kilpailuissa ja ohjelmissa kuin yleisössäkin.

 Saija Roininen