Turbotohtori, 1http://akaanseutu.fi/wp-content/uploads/2016/11/1405_logo_turbotohtori.png
Pehtoorintie 5637800AkaaFI

Turbotohtori

Huollamme kaikenmerkkiset ja kaikenlaiset turboahtimet, myös vanhempia ja erikoisempia, joihin muut eivät saa osia tai muuten nostavat kädet pystyyn. Oikein ajoitettu turbohuolto säästää rahaa ja aikaa

Toteutamme turbohuollot pääasiassa Melettin huippulaatuisilla ja kustannustehokkailla korvaus sekä upgrade -osilla. Saamme myös hankittua alkuperäisosia nopeastikin, mikäli jälkimarkkinaosaa ei ole saatavilla.
Kauttamme saat myös tehdasuudet alkuperäisahtimet nopeasti, mikäli esim. huolto ei jostain syystä onnistu

Käytössämme ovat Cimat CMT 47tr Polimer turbon akselin tasapainotuskone ja Cimat 48 VSR Twin – suurnopeus tasapainotuskone kasatuille keskiosille korkealuokkaisen tasapainotuksen varmistamiseksi.

Asiakas saa huolletun turbon lisäksi tasapainotustodistuksen pl. jos laitetaan tehdasuusi keskiosa sekä työn suorittajan allekirjoittaman sarjanumeroidun huoltoraportin, jossa on mainittuina havaitut viat, tehdyt toimenpiteet sekä vikojen perusteella todetut suositukset huolletun tai uuden turboahtimen asennukseen.

Huollamme myös VNT -turboissa käytetyt Honeywell / Hella -servot. Näissä yleisimpinä ongelmina ovat kuluvat matoruuvit ja pettävät servon sisäiset juotetut sähköliitokset. Servohuollon teemme nopeimmillaan parissa tunnissa.

Huoltoaika turboahtimelle on tyypillisesti yhdestä kolmeen päivään. Mikäli viivytystä tulee esimerkiksi harvinaisempien osien hankkimisesta, sovitaan asiasta aina erikseen.

Teemme myös turbojen muokkauksia suuremmille tehoille. Soita ja kysy lisää