Akaan Seutu Lehti Oy:n ja paikallislehti Akaan Seudun toiminta-ajatus

Akaan Seutu Lehti Oy on viestintäalan palveluyritys, jonka toiminta-ajatuksena on asiakkaidensa informaation ja viestinnän tarpeiden tyydyttäminen yhteiskunnaassa hyväksyttävällä ja liiketaloudellisesti kannattavalla tavalla.

Yhtiössä noudatettavat perusarvot ovat luotettavuus, kehityskykyisyys ja palveluhalukkuus. Omalle henkilökunnalleen yhtiö pyrkii tarjoamaan turvallisen ja motivoivan työpaikan, jossa kunkin yksilön kehitysmahdollisuudet otetaan täysimääräisesti huomioon.

Asiakastyytyväisyys on suunnittelun ja toiminnan lähtökohta. Vastuu asiakastyytyväisyyden toteutumisesta kuuluu jokaiselle työntekijälle. Hyväksymme sen tosiasian, että asiakas pääsääntöisesti yksin arvioi saamansa tuotteen tai palvelun laadun.

Akaan Seutu Lehti Oy:n toiminta-ajatusta toteutetaan kustantamalla paikallislehti Akaan Seutua. Akaan Seutu on Etelä-Pirkanmaalla, Akaan kaupungissa toimiva kerran viikossa ilmestyvä tilattava suomenkielinen paikallislehti.

Akaan Seudun levikkialue on Akaan kaupunki sekä Valkeakosken kaupungista Metsäkansan, Tarttilan ja Saarioispuolen taajamat. Hämeenlinnan kaupungissa Akaan Seutua tilataan Iittalan taajaman alueelle.

Puolueeton ja riippumaton Akaan Seutu luo levikkialueensa uutiskuvan, edistää hyvinvointia ja kaikkia niitä henkisiä arvoja, jotka nostavat lehden levikkimenestykseen.

Akaan Seutu pyrkii ottamaan sisällössään erilaiset yhteiskunnalliset näkemykset tasapuolisesti huomioon. Uutiskuvassa toimialueen julkisyhteisöt, yritykset, yhdistykset ja asukkaat esiintyvät monipuolisesti ja tasapuolisesti.

Akaan Seudun toimituksellinen sisältö on monipuolinen ja parlamentaarista demokratiaa tukeva. Uutiskuvan keskeisimpiä kriteerejä ovat paikallisuus, ajankohtaisuus ja ihmisläheisyys. Myymällä aktiivisesti mainostilaa Akaan Seutu haluaa olla toimialueensa elinkeinoelämälle kilpailukykyinen kaupankäynnin väline.

Akaan Seutu jatkaa vuonna 1916 perustetun Toijalan Sanomien ja vuonna 1951 perustetun Viialan Sanomien toimintaa ja kuuluu Sanomalehtien Liittoon.

 

 

Yksi kommentti

  1. Christian Lindberg

    menot 06.07 2017 klo. 17.30 Ilolan Metsäkanssa Rustholl. Eino Leino Päivää runoa ja musikki musik gitarr sång med Christian W Lindberg med gäster

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>