Jaakko Leinosen lempipaikkoja ovat kahvilat, valtuustosali ja Vauhtipuisto

Jaakko Leinosen mielestä parasta Akaassa on kaupungin koko ja laadukkaat peruspalvelut.

Akaan valtuuston puheenjohtajalla Jaakko Leinosella (kok) on Akaassa useita  lempipaikkoja. Valtuutettuna hänen suosikkipaikakseen nousee valtuustosali.

– On iso kunnia, että on päässyt valtuutetuksi. Tähän saliin meidät on valittu, tosin kyllähän valtuusto voi muuallakin kokoontua. Tästä paikasta saisi vielä vähän paremman kun tänne tehtäisiin remonttia ja freesattaisiin sali meidän brändimme mukaiseksi. Sitä on tuolla taustalla viety eteen päin, Leinonen vihjaa.

Muita Leinosen lempipaikkoja ovat koti sekä kaupungin kahvilat.

– Käyn usein aamukahvilla Nina’s Cafe Placessa, Niemipellon leipomon kahvilassa, Nesteellä ja toisinaan ABC:lläkin, Leinonen kertoo.

Akaan Ajoneuvotekniikan Ystävät ry:n puheenjohtajanakin toimiva Leinonen viihtyy myös Akaan Vauhtipuistossa. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja tukea moottoriurheilun harrastamiseen liittyviä aktiviteetteja, ja siihen kuuluvat muun muassa Jari-Matti Latvala, Miikka Anttila ja Aki Ajo.

– Tarkoitus on, että Vauhtipuistosta tehdään asia, josta Akaa tunnetaan. Tähän liittyy myös minun visioni, että meillä pitää olla moottoriurheilulukio, Leinonen kertoo.

Omien sanojensa mukaan Leinonen ei itse aja kauhean paljon, mutta kertoo harkitsevansa menopelien hankkimista.

– Sekä kaksi- että nelipyöräinen vehje on hankintalistalla, Leinonen paljastaa.

Ammatiltaan toisen kauden valtuutettu on asset manager Logicor Oy:llä Tampereella.

– Logicorilla on logistiikka- ja teollisuuskiinteistöjä. Minun työtäni on kiinteistöpäällikköjen ohjaaminen, että kiinteistöt pysyvät kunnossa. Hoidan vuokrausta ja pidän yllä asiakastyytyväisyyttä. Logicorin palveluksessa olen ollut kolme ja puoli vuotta, Leinonen kuvailee.

Ennen Akaata 40-vuotias Leinonen on ehtinyt asua Tampereella ja Lempäälässä, mutta lapsuutensa ja nuoruutensa hän on elänyt Pirkkalassa. Valtuutetun mielestä parasta Akaassa on kaupungin yhteisöllisyys.

– Tämä on sopivan kokoinen kaupunki, toki varaa kasvaakin on. Myös kunnan peruspalvelut ovat laadukkaita, Leinonen kiteyttää.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?