Akaan kirkon edessä esitetään Enkelien kirkko -kuvaelma

Katariina Romppainen on kirjoittanut Enkelien kirkko -kuvaelman.

Syyskuun toisena viikonloppuna on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä kuvaelma Akaan kirkon 200-vuotisen historian käännekohdista – arkisesti ja humoristisesti tavallisen seurakuntalaisen näkökulmasta.

Esitykset ovat lauantaina 9.9. ja sunnuntaina 10.9. kello 20.30 ulkona Akaan kirkon edessä. Kuvaelman on tilannut Akaan seurakunta kirkon juhlavuoden kunniaksi.

Kuvaelman käsikirjoitus on Katariina Romppaisen ja ohjaus Arto Mantelan. Musiikin on säveltänyt Juha Salmesvuori.  Ääni- ja valosuunnittelusta vastaa Jokke Suutari ja esityksen valokuvista Kimmo Lyytikäinen.

Akaan kirkkokuoro ja Ad libitum -soitinyhtye ovat musiikkiosuuksissa.  Ad libitumissa soittavat Kaisa-Reeta Järvenpää viulua, Katariina Mahkonen klarinettia, Suvi-Marja Holkeri-Salmesvuori tenorisaksofonia, Nuppu Salmiovirta baritonitorvea ja tuubaa sekä Juha Salmesvuori kontrabassoa. Kuvaelman rooleissa esiintyvät Sauli Turja, Tuulia Passila, Lasse Majuri, Petja Kopperoinen, Anita Ruuskanen, Enni Piirainen, Siiri Rokkanen, Tiuku Rokkanen ja Eero Löövi.

Toijalan torilla on lauantaina 9. syyskuuta myös toritapahtuma kello 19-21.30. Telttakojuilla esitellään seurakunnan toimintaa ja järjestetään kahvi-puffet lähetystyön hyväksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?