Akaan Pihlajalinnaan lisää tilaa ja erikoislääkäreitä

Pihlajalinna, Päivi Taimi

Päivi Taimi ja Pihlajalinnan väki järjestivät kakkukahvit Akaan Pihlajalinnassa nimenvaihdoksen kunniaksi.

Toijalan torin laidalla Kauppiastavaratalossa sijaitsevan lääkäriasema Pihlajalinnan yläkertaan on remontoitu kolme uutta vastaanottohuonetta, jotka vielä toistaiseksi odottavat lopputarkastusta ja kalusteita. Lisäksi syksyn aikana vastaanottoa alkavat pitää lastenlääkäri ja ihotautilääkäri. Syyskuussa lääkäriasemalla järjestetään luomihuolipäivä.

– Tuolloin ihotautilääkäri katsoo asiakkailta luomet päästä varpaisiin. Ihotautilääkäri on sellainen, jota meiltä on paljon kyselty, Akaan Pihlajalinnan palvelupäällikkö Päivi Taimi toteaa.

Yleislääkärille Pihlajalinnassa pääsee päivittäin ja myös ortopedi, sisätautilääkäri ja gynekologit jatkavat.

Tampereen ympäristökuntien Pihlajalinnojen joukossa Akaan lääkäriasema sijoittuu kooltaan keskikastiin. Päivittäin paikalla on kuudesta kymmeneen työntekijää, joihin kuuluu muun muassa yleis- ja työterveyslääkäreitä, hoitajia ja fysioterapeutteja.

Päivi Taimi, Pihlajalinna

Päivi Taimin mukaan Pihlajalinnan yläkertaan on remontoitu uusia vastaanottohuoneita.

– Akaassa meidän suurin asiakaskuntamme ovat työterveysasiakkaat, mutta privaattipuolta haluamme tuoda ehdottomasti lisää. Siihen aiomme panostaa jatkossa, Taimi sanoo.

Vaikka Akaan Pihlajalinnan aukioloajat on ilmoitettu kello 16:een asti kannattaa Taimin mukaan kysellä myös ilta-aikoja, sillä erikoislääkärit pitävät toisinaan myös iltavastaanottoja.

– Katsotaan miten hommat sujuvat, saatamme jossakin vaiheessa laajentaa aukioloaikoja, Taimi toteaa.

Pihlajalinnasta Dextraksi ja takaisin

Akaan lääkäriasema Dextra palasi käyttämään vanhaa Pihlajalinna-nimeään elokuun alussa. Päivi Taimin mukaan Pihlajalinna-konsernissa oli välillä linjaus, jonka mukaan yksityiset lääkäriasemat käyttivät nimenään Dextraa ja kuntaulkoistuksia hoitavat lääkäriasemat Pihlajalinnaa.

– Nyt haluamme, että koko konsernin kaikki yksiköt käyttävät Pihlajalinna-nimeä. Tämä tapahtui selkeyssyistä ja lisäksi meidät tunnetaan kaikkialla Pihlajalinnana, Taimi kertoo.

Viime keskiviikkona Akaan Pihlajalinnassa järjestettiin nimenvaihdoksen kunniaksi kaikille sisään poikenneille kakkukahvit.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?