Bridgen peruskurssi alkaa 7. syyskuuta

Akaan Bridgekerhon Mia Vesala on jo kokenut pelaaja. Kuvassa hän edustaa kerhoaan SM-kilpailuissa kesällä 2017. Kuva: Hulda Ahonen.

Akaan bridgekerho järjestää  pelistä kiinnostuneille  bridgen peruskurssin, joka alkaa torstaina 7. syyskuuta kello 17 Valkeakoski-opistolla Valkeakoskella (Kauppilankatu 2). Kurssin jälkeen voi osallistua kerhon peli-iltoihin maanantaisin hotelli Waltikassa Valkeakoskella.

Bridge sopii harrastukseksi kaikenikäisille. Peli tarjoaa jännitystä ja terveellistä aivojumppaa mukavassa seurassa, sillä luonteeltaan bridge on erittäin sosiaalista Se ei vaadi kalliita välineitä: neljän hengen porukka voi pelata kotonaan, jos vain korttipakka löytyy. Internetissä voi pelata yksinkin vaikka vuorokauden ympäri.

Maailmalla suosittua

Bridge on kansainvälinen seurapeli. Tätä nykyä bridge on myös virallisesti tunnustettu urheilulaji  ja Suomen bridgeliitto kuuluu alan kansainvälisiin järjestöihin. Lajissa järjestetään SM-, PM- ,EM- ja MM-kilpailut avoimessa, naisten ja nuorten sarjoissa.

Akaan bridgekerhon peruskurssin vetää kerhon puuhamies Timo Halttunen. Kurssi koostuu kymmenestä noin parin tunnin teoriaosiosta ja viidestä harjoituspeli-illasta.

Lisätietoa saa Timo Halttuselta soittamalla numeroon 050 3653 153. Bridgeliiton kotisivut löytää osoitteesta www.bridge.fi.

Irja Ahonen

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?