Akaalaisesta Karoliina Vuorisesta Miss Power Truck

Miss Power Truck 2017 -kisan voittajakolmikko. Miss Power Truck Karoliina Vuorinen (kesk), ensimmäinen perintöprinsessa Sofia Niemi Seinäjoelta (vas.) ja toinen perintöprinsessa sekä Kuvauksellisin Rekkatyttö Melisa Christa Parkki Oulusta. Kuva: Mikko Niemi.

Akaalainen Karoliina Vuorinen kruunattiin Miss Power Truck 2017 -kilpailun voittajaksi Pohjoismaiden ja Suomen suurimmilla rekkafestivaaleilla Power Truck Show´ssa Alahärmän Power Parkissa lauantaina 12.8. Tapahtuman keulakuvatyttö valittiin nyt kymmenennen kerran. Valinnan teki tuomaristo.

– Rakastan autourheilua yli kaiken. Halusin lähteä mukaan kisaan hakemaan itsevarmuutta, kokemuksia ja uusia tuttavuuksia, Karoliina Vuorinen kertoo.

Viialasta lähtöisin oleva ja tällä hetkellä Toijalassa asuva 19-vuotias Karoliina on autourheiluperheestä. Karoliina ajaa itse kartingia, kuten myös pikkuveljensä Henry Vuorinen ja isänsä Vesa Vuorinen, joka toimii myös RKH truck racing -ryhmän huoltotiimissä. Karoliinan eno Jari Näppinen on puolestaan ajanut rallia.

Karoliina Vuorinen on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2016, mutta allergian takia hän on joutunut luopumaan ammatista. Karoliina työskentelee tällä hetkellä muun muassa hoiva- ja siivouspalveluja tarjoavassa Lempestissä. Myös mallintyöt kiinnostavat. Tänä vuonna Karoliina on osallistunut myös Miss Ylöjärvi sekä Miss Teivo -kisoihin. Teivossa hänet valittiin toiseksi perintöprinsessaksi.

Karoliina Vuorinen on kiinnostunut mallintöistä. Karoliinan mukaan kisamenestys on tuonut lisää promotöitä. Kuva: Marko Konttinen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?