Akaaseen kolme mitalia Vantaan nuorten eliittikisoista

Akaalaiset Sini Tirri, Tomy Nurmesniemi ja Joni Uolamo osallistuivat Vantaalla järjestettyihin yleisurheilun nuorten eliittikisoihin. Lempäälän Kisan Yleisurheilua edustava Tomy juoksi M17-sarjassa 110 metrin aidat aikaan 15,52 ollen kisassa neljäs, ja otti ylivoimaisen voiton pituushypyssä tuloksella 6,50 metriä.  Toiseksi hypännyt Saarijärven Pullistuksen Jonatan Kinnunen ylsi 6,07 metriä kantaneeseen hyppyyn.

Myös M17 sarjassa kilpailut Toijalan Vauhdin Joni Uolamo voitti seiväshypyn tuloksella 4,20 metriä ja hänen toinen hyppynsä 4,30 metrin korkeudella olleesta rimasta oli lähellä ylittyä. Toiseksi tuli Helsingin Kisaveikkoja edustava Sami Laakkonen tuloksella 4,10 metriä. Tällä kertaa N19-sarjassa juossut Toijalan Vauhdin 16-vuotias Sini Tirri juoksi lähelle ennätystään 1500 metrin juoksussa. Sijoitus juoksussa oli hienosti toinen ja aika 4.48,72.  Voittoon juoksi Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Alisa Keskinen ajalla 4.37,04 ja kolmanneksi juoksussa tuli Kuopion Reippaan Lotta Tarvainen ajalla 4.55,43.