Aulangolla kuullaan suomirockin klassikoita

Aulanko Areenalla ja Cumulus Resort Aulangon piha-alueella järjestetään perjantaina 21.7.2017 ensimmäinen Suomirockia Aulangolla -kesätapahtuma. Illan päätähtinä nähdään suomirockin ikonit Yö ja Neljä Ruusua. Yleisöä viihdyttää myös maamme bilebändien eturiviin noussut hämeenlinnalaislähtöinen Jimmy Cola solistinsa Jussi Mikkolan johdolla.

Viime vuonna 35 vuotta täyttäneen Yön laulaja Olli Lindholm oli mukana viimeisimmässä  Vain Elämää -ohjelmassa ja Aulangolla nähdään kesän ainoa Yö-keikka Hämeenlinnassa. Myös Neljä Ruusua vietti viime vuonna 35-vuotisjuhlaansa ja esiintyy edelleen alkuperäiskokoonpanossaan. Kesäillassa kuullaan siis huikea määrä suomirockin klassikoita Likaisista Legendoista Juppihippipunkkariin ja Ihmisen Pojasta Poplaulajan vapaapäivään.

Yli 150 keikkaa vuodessa tekevä Jimmy Cola täydentää kattausta kaikille tutuilla coverhiteillä. Jimmy Cola on omien keikkojensa lisäksi esiintynyt viime aikoina mm. Michael Monroen, Tommi Läntisen, Laura Voutilaisen, Lord Estin ja Pete Parkkosen taustalla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?