Pappilan markkinat ovat tänä vuonna Vanhan Ajan Markkinat

Akaalaisia laamoja Josefiinaa ja Justiinaa pääsee rapsuttelemaan Pappilan koulun markkinoilla.

Pappilan koulun pihapiirissä Toijalassa järjestetään taas Pappilan Markkinat sunnuntaina 7.5.kello 10–14. Tapahtuman järjestää Pappilan koulun vanhempainyhdistys, ja se järjestetään Vanhan Ajan Markkinat -teemalla.

Paikan päällä on buffet, jossa on myynnissä kahvia, makkaraa ja herkkuja. Ostoksia voi tehdä peräkonttikirpputorilla, jonka myyntipaikoista voi kysellä osoitteesta pappilanvy@luukku.com.

Luokkatoimikuntien on mahdollisuus kerätä tapahtumassa luokilleen varoja omilla myyntipöydillään/tempauksillaan.

Markkinavieraiden iloksi paikalla on jättipomppulinna, jossa voi kertamaksulla käydä purkamassa energiaa useampaankin otteeseen. Luvassa myös pajupillin tekoa, ruletti, jalkapallotutka ja muita ulkoleikkejä.

Eläimellistä menoa markkinoilla tarjoavat pihapiiristä löytyvät poni ja kaksi laamaa. Josefiinaa ja Justiinaa, Rockwood Alpacasin kesyjä laamoja, pääsee rapsuttelemaan, ja ponin selkään pääsee talutusratsastuksessa.

Pappilan Markkinoilla on jo usean vuoden ajan haluttu koota yhteen Pappilan koululaisia vanhempineen sekä opettajia ja koulun henkilökuntaa perheineen. Tarkoituksena on houkutella myös muita akaalaisia tutustumaan Pappilan koulun pihapiiriin, joka toimii mainiona lähiliikuntapaikkana.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?