Vauhdin Eelis Numminen ja Meri Vahteristo juoksivat pm-mitaleille

Toijalan Vauhdin tuoreet pm-mitalistit Meri Vahteristo ja Eelis Numminen. Kuva: Kari Uolamo.

Pirkkahallin piirinmestaruuskilpailuihin oli ilmoittautunut hieman yli 400 9–15-vuotiasta yleisurheilijaa.  Toijalan Vauhti oli mukana 16 urheilijan joukkueella.  Seuran nuorimmat urheilijat Eelis Numminen ja Meri Vahteristo ylsivät hienosti mitaleille.

Eelis oli P09-sarjan 40 metrin loppukilpailun toinen ajalla 6,99 parantaen alkuerän sijoitustaan kahdella sijalla ja aikaansakin 0,23 sekuntia.

Meri Vahteristo juoksi pronssille T09-sarjan 40 metrillä ajalla 7,05.  Myös Meri paransi loppukilpailussa alkueräaikaansa. Parannus oli 0,10 sekuntia, mutta sijoitus oli molemmissa juoksuissa kolmas.

Loppukilpailuun eli kahdeksan parhaan joukkoon sijoittui Lumi Vahteristo T13-sarjan kuulantyönnössä tuloksella 8,97. Eelis puolestaan sijoittui kahdeksanneksi P09-sarjan pituushypyssä 312 kantaneella hypyllä.

Loppukilpailujen tuntumaan pääsi vauhtilaisista T11-sarjan 10-vuotias Laura Ratilainen korkeushypyssä tuloksella 116 ja T13-sarjan Aino Anttonen kuulantyönnössä 7,97 kantaneella työnnöllä.  Molempien sijoitus oli kymmenes.  Myös kymmenenneksi sijoittui T15-sarjan viestijoukkue ajalla 58,42.  Joukkueessa juoksivat Tyyne Sihvonen, Jonna Uolamo, Aino Anttonen ja Aliisa Keskinen.  Eniten osallistujia oli T11-sarjan 60 metrillä, kaikkiaan 59 juoksijaa.