Leijona-Futsal kaatoi PJK:n ja hävisi KaDy:lle

Futsal-Liiga jatkui Leijona Futsalin osalta viime viikolla kahdella kotipelillä. Keskiviikkoiltana PJK kaatui Monarille komeasti lukemin 7-2 (2-1), mutta lauantaina puolestaan KaDy nappasi pisteet mukaansa Jyväskylään lukemin 2-3 (0-1).

Keskiviikon ottelu pirkkalalaista sarjanousijaa PJK:ta vastaan oli kotijoukkueen hallussa alusta asti. Peli olisi pitänyt maalipaikkojen perusteella ratkaista jo avausjaksolla, mutta Dusan Milojevic oli lopulta ainoa mies, joka osui tolppien väliin. Milojevic osui kahdesti, ja kun PJK oli välissä tasoittanut, mentiin tauolle lukemissa 2-1.

Toisella jaksolla PJK tasoitti ottelun, mutta sen jälkeen Leijona Futsal meni menojaan. Liigan maalipörssin voitosta taisteleva Jussi Nyström iski jälleen kahdesti, vastaten myös voittomaaliksi jääneestä 3-2 -osumasta. Päivän tehokkain oli Petri Grönholm kahden maalin ja kahden syöttöpisteen siivittämänä. Myös Miikka Hurme osui kertaalleen.

KaDy viimeisteli terävämmin

Lauantaina vastustaja oli paria pykälää kovempi, kun jyväskyläläinen KaDy vieraili Akaassa. Pudotuspelien läheisyyden aisti ottelusta. KaDy tuli päälle aggressiivisemmin kuin mikään muu joukkue tällä kaudella, ja Monarilla nähtiinkin selvästi kauden fyysisin taisto, jossa tunteetkin kuumenivat välillä sopivasti. Kun myöskään Leijona Futsal ei tyytynyt passiiviseen puolustukseen, oli pelissä sopivasti vauhtia puolin ja toisin, ja molempien joukkueiden maalivahditkin pääsivät tasaiseen tahtiin näyttämään osaamistaan.

Tasaisessa ottelussa maalipaikkoja tuli molempiin päihin aivan yhtä paljon. Vieraiden viimeistely oli kuitenkin yhden maalin verran terävämpää. Siinä missä kotijoukkueesta osuivat vain Milojevic ja Nyström, sai KaDy pallon verkkoon kolmesti. Näin sarjapisteet matkasivat Jyväskylään, ja Leijona Futsalin kohtaloksi jäi jatkaa taistelua puolivälierien kotiedusta tulevana lauantaina, kun joukkue vierailee Espoossa runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa. Vastaan asettuu GFT, joka ei takuulla päästä akaalaisia yhtään helpommalla kuin KaDy.