Smile Festistä tuli perinne

Tänä vuonna Smile Festin järjestäjät Kristian Leppänen (vas.) ja Jake Yrölä nousevat itsekin Old Bronxin lavalle Blues Company X:n riveissä.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Smile Fest onnistui siinä määrin hyvin, että Kristian Leppäsen ja Jake Yrölän tavoite täyttyi. Se oli saada tapahtumasta vuosittainen lisä akaalaiseen elävän musiikin tapahtumatarjontaan.

Tänä vuonna samat miehet järjestävät Smile Festin lauantaina 25. helmikuuta. Myös paikka on sama kuin viime vuonna, Old Bronx Toijalassa Hämeentiellä. Sisältökin noudattaa samaa periaatetta: maksutonta musiikkia vahvasti akaalaisin voimin esitettynä.

Kello 21 alkavan Smile Festin avaa Duo Uno. Latu ja Porno -yhtyeen perustajajäseniin kuuluvan Pauli Jeromaan laulava mies ja soiva kitara -yhdistelmä tunnustanee lavalla muun muassa ampuneensa sheriffin.

Toisena aktina nähtävä ja kuultava Blues Company X esittää jytisevää bluesrokkia kaikilla mausteilla kitaristi-laulaja Jake Yrölän, kitaristi Tapsa Leskelän, basisti Kristian Leppäsen ja Juha Yrölää tuuraavan The Vultones -rumpali Jarmo Kiljusen voimin.

Maailmankaikkeuden toisen Smile Festin päättelee The Barracudaz: punk asenteella country-rockabilly-blues-covereita soittava neljän hengen terapiaryhmä Mikki, Timppa, Vesku ja Masa.

The Barracudaz.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?